Elindítottuk a Közérdekvédelmi Központot

A Közérdekvédelmi Központ a korrupció visszaszorítására létrehozott intézmény, árnyék-korrupcióellenes ügyészség, melynek célja közös érdekeink védelme, a törvények betartásának kikényszerítése és az igazságszolgáltatás segítése azokban az ügyekben, amelyekben politikai vagy gazdasági szereplők visszaélnek hatalmukkal és befolyásukkal, jelentős károkat okozva a magyar adófizetőknek. Ezt a feladatot egy állami, független nyomozóhatóság látná el leghatékonyabban, ezért tevékenységünkkel egy korrupcióellenes ügyészség felállításának szükségességét is szeretnénk bizonyítani.

Az intézményt a Zöld Műhely Alapítvány és az Igazmondó Alapítvány támogatásával hoztuk létre, de további támogatókat és segítőket is örömmel fogadunk. A korrupció elleni küzdelemben mindenkire szükség van, aki tenni akar közös érdekeink védelméért és a közélet megtisztításáért. A sajtóban napvilágot látó egyedi ügyek felháborodást váltanak ki. Mi arra szeretnénk rámutatni, hogy ezen a területen rendszerszintű problémával állunk szemben, és ennek a felszámolásához szándékozunk tevékenységünkkel hozzájárulni.

A KK honlapja

A korrupció elleni hatékony küzdelem csak akkor lehetséges, ha nem maradnak csendben azok, akiknek tudomásuk van korrupciógyanús visszaélésekről. Ha információja vagy bizonyítéka van olyan ügyről, amely gyaníthatóan közérdeket sért vagy közérdekű bejelentőként segítségre, jogi tanácsadásra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

E-mail címünk

bejelentes@kozerdekvedelem.hu

Biztonságosabb elérhetőségeink

A Signal nevű applikáción keresztül titkosított üzenetet és fájlt küldhet nekünk.

A telefonszámunk: +36207797064